Határidő után – mikorra lesz eredmény?

A határidő elteltével lezárult a pályázat első meghatározó időszaka. Mi történt azóta, és mire számíthatunk? Mikorra lesz eredmény, és milyen információt kell esetleg addig küldeni? Minderről olvashattok ebben a bejegyzésben.

A pályázat első szakasza után, amely sok készülődést és tervezést foglalt magában, joggal merülhet fel a kérdés, hogy mikorra lesz eredmény. Erről számtalan e-mailt is kaptunk, amelyet jelen sorokkal kiváltva kollektíve szeretnénk megválaszolni.

A pályázat határidejéig szabályos pályázatból összesen 349 érkezett be, amely a rendező és tisztító munka után (amely minden esetben a pályázókkal való párbeszéd segítségével történt) 345-re csökkent. Szeretnénk már most leszögezni, hogy ez nagyon sok pályázat. Logikailag ebből következhet (de természetesen ez a bírálóbizottság döntése lesz) hogy sok résztámogatott pályázat lehet.

A pályázatokat számosságuk miatt nagyon sok idő egyszerűen áttekinteni is, nem beszélve az alapos átolvasásáról, értékeléséről. (Javasoljuk bárkinek, hogy a saját pályázati anyagának átnézését szorozza fel, és következtessen belőle. 🙂 ) Mindezek miatt szíves türelmeteket kérjük. Mindazonáltal segítve a tervezhetőséget jelezzük, hogy várhatóan június végére szeretnénk eredményt hirdetni.

Kérünk titeket, hogy az eredményekre vonatkozó kérdéssel ne keressetek bennünket. Az eredményeket amint megvannak, haladéktalanul kiküldjük a pályázati kapcsolattartóknak, és közzétesszük a honlapon. Ha tehát ez nem történt meg, akkor még nincs eredmény. (Minden ezzel kapcsolatos kérdés megválaszolása az eredményhirdetést késlelteti! 🙂 )

A pályázat kiírásában az szerepelt, hogy változás esetén írjátok meg nekünk a változó adatokat (szolgálatok időpontja). Az ezzel kapcsolatos üzeneteiteket megkapjuk, sajnos nem tudunk mindegyikre egyből válaszolni, de előbb utóbb fogunk, kérjük türelmeteket. Kérjük minden üzenetben hivatkozzatok a pályázati azonosítótokra, jelentősen gyorsabbá teszi az információk feldolgozását.

Köszönjük a türelmeteket, kérjük imáitokat a bírálók munkájára, kövessétek figyelemmel a honlapot és addig is zenéljetek, gyakoroljatok jókat!