További tennivalók, friss információk

Kedves Nyertes Pályázók, kapcsolattartók, érdeklődők! Az MKPK által itt meghirdetett hangszerpályázat az eredményhirdetést követően most tud továbblépni. A további tennivalókat mindenki közvetlenül a Filharmónia Magyarország Kft-től kapja/kapta meg emailben. A pályázatot végül úgy van lehetőségünk megvalósítani, hogy a nyertesek nem az MKPK-val, hanem közvetlenül az FM Kft.-vel kerülnek szerződéses jogviszonyba.

Mindezen körülmény természetesen többlet adminisztrációs terhet okoz, hiszen itt formálisan egy új pályázatot kell benyújtani. Ez javarészt jogi adatok és dokumentumok összegyűjtése, rendezése, de egy-két rövid indoklás jellegű szakmai leírást is kellhet írni. (Természetesen ez lehet egyező a korábban az MKPK-nak benyújtottal.) A többletmunkáért elnézést kérünk, igyekszünk mindenkit segíteni benne. Kérdésekkel keressetek minket továbbra is bátran.

A honlapra hamarosan elkészítünk minta dokumentumokat és jótanácsokat. Minden olyan adatot, ami nekünk megvan és csak be kellene írni az üres dokumentumokba, azt bele fogjuk generálni, hogy kitöltése ne okozzon nehézséget, sok munkát. Ezt hamarosan elkészítjük és feltöltjük.

Akinek megoldhatatlannak tűnő akadálya van (például az aláíró nem jön vissza már szabadságról az írt augusztus 17-i határidőig), keressen minket szintén bátran, igyekszünk utánajárni megoldásoknak.

A jelen értesítés keretében való Filharmónia Magyarország pályázatán értelemszerűen csak az MKPK bizottsága által kiértesített nyertes pályázók adhatnak be pályázatot illetve nyerhetnek el támogatást, és csak a bizottság által jóváhagyott formában.