Határidő közeledte – Visszajelzések

Hogyan lehetek biztos benne, hogy beérkezett a pályázatom? Meddig és milyen feltételekkel hivatkozhatok arra, hogy beküldtem, biztos “elveszett”? Természetesen ez előfordulhat, ebben az esetben kérjük, az alábbiak szerint járjatok el.

A beérkezett pályázatokról folyamatosan mennek ki a visszajelző emailek, amelyek azonban személyes beavatkozást és átnézést igényelnek, így a kiküldés nem automatikus. A kiküldés általában minden nap reggel történnek meg. Várhatóan a határidő napján április 30-án több alkalommal kerül sor kiküldésre.

Az április 30-án éjjel beérkező pályázatokról május 1-én reggel 8-ig fog kimenni visszajelző email. A üzenetek kivétel nélkül minden esetben (mint az űrlapon ezt jeleztük) a pályázatot benyújtó személy e-mail címére érkeznek.

Kérjük ellenőrizzétek ezt az email címet, és ha május 1-én reggel 8:00-ig nem érkezik meg a visszaigazoló email, akkor legkésőbb délig küldjetek üzenetet a hangszerpalyazat@katolikus.hu címre. Ez a határidő jogvesztő, ezután új pályázatot nem lesz módunk felvinni a rendszerbe, akkor sem, ha az már korábban elkészült és meg volt kísérelve a feltöltése.